- Retourneren binnen 30 dagen -
  - Gratis verzending, boven 35 euro -
  - Gratis verzending, boven 35 euro -

Yourcave Zakelijk

Voor een langdurige samenwerking.

Zakelijke klant worden

Van eenmanszaken tot grote horeca multinationals, bij Yourcave kunnen alle bedrijven zakelijke klant worden.

Als zakelijke klant kun je na goedkeuring op rekening betalen, krijg je staffelkorting bij grote afnames, de mogelijkheid om een orderreferentie door te geven en ontvang je na een geplaatste bestelling een BTW factuur op naam van jouw onderneming.

Meer informatie nodig of wil je al een zakelijke klant worden? Stuur dan een mailtje naar business@yourcave.nl

Logo van Yourcave hoofd

YourBusiness.

Op handen gedragen door Johan.

Johan Zakelijk in pak

Yourcave ambassadeurs

Trotse influencers.

Ben jij een invloedrijke influencer met veel volgers en zou je graag met ons samenwerken? Stuur dan gerust een mailtje naar business@yourcave.nl

Offerte opvragen

Het is mogelijk om voor grote afnames een offerte op te vragen. Hiervoor ontvangen we graag jouw bedrijfsgegevens (KVK & BTW nummer), de gewenste artikelen en het aantal stuks. Binnen 2 werkdagen ontvangt je de offerte per mail.

Word jij onze volgende partner?

Samen staan we sterk.

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’. Een quote die vaak wordt genoemd in onze organisatie. We zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om met verschillende soorten bedrijven samen te werken. Om zo een situatie te creëren waar beide partijen van kunnen profiteren. Of het nu gaat om kennis en bedrijfsmiddelen delen, producten afnemen, cursussen geven of simpel gezegd even sparren, wanneer je een partner bent van Yourcave speel je een vitale rol in onze organisatie en gestelde doelen.

Wordt verkooppartner van Yourcave

Verkoop jij producten via een eigen kanaal, maar wil je graag meer mensen bereiken? Of geloof je dat jouw business ons verder kan helpen en zie je een mooie samenwerking? Dan neemt Yourcave graag contact met jou op.

Samenwerken als interieurspecialist?

Yourcave is trots op zijn assortiment en wil daarmee graag zoveel mogelijk mensen / interieurs bereiken. Ben jij een interieurspecialist met klanten die opzoek zijn naar bijzondere producten? Dan gaan we graag de samenwerking met jou aan. 

Stuur een mailtje naar: business@yourcave.nl. Zodra het mailtje is ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact op en bespreken we de mogelijkheden. Gaat Yourcave onder jouw productportofolio vallen?

Yourcave zakelijke presentatie

Liever geen pre-order plaatsen?

Geen probleem! Laat jouw emailadres achter en ontvang een seintje wanneer het samengestelde product beschikbaar is.
Over NewLoft
Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…
Hoe wordt dit artikel geleverd?
Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij gelijk aan de slag! We controleren alles en verzamelen jouw producten. Wanneer alles in orde is en de producten uit ons magazijn zijn verzameld gaat de bezorging in werking. Nadat je besteld hebt ontvang je zo snel mogelijk een Track & Trace code via het opgegeven mailadres. Deze Track & Trace code geeft de meest actuele bezorgtijd aan en toont eventuele wijzigingen in de levering.

De producten worden geleverd door één van onze partners DHL, PostNL of OffsizeParcel. Welke partner de levering verzorgd is afhankelijk van het type artikel.