Yourcave Zakelijk

Voor een langdurige samenwerking.

Zakelijke klant worden

Van eenmanszaken tot grote horeca multinationals, bij Yourcave kunnen alle bedrijven zakelijke klant worden.

Als zakelijke klant kun je na goedkeuring op rekening betalen, krijg je staffelkorting bij grote afnames, de mogelijkheid om een orderreferentie door te geven en ontvang je na een geplaatste bestelling een BTW factuur op naam van jouw onderneming.

Meer informatie nodig of wil je al een zakelijke klant worden? Stuur dan een mailtje naar support@yourcave.nl

Logo van Yourcave hoofd

YourBusiness.

Op handen gedragen door Johan.

Johan Zakelijk in pak

Yourcave ambassadeurs

Trotse influencers.

Ben jij een invloedrijke influencer met veel volgers en zou je graag met ons samenwerken? Stuur dan gerust een mailtje naar info@yourcave.nl

Offerte opvragen

Het is mogelijk om voor grote afnames een offerte op te vragen. Hiervoor ontvangen we graag jouw bedrijfsgegevens (KVK & BTW nummer), de gewenste artikelen en het aantal stuks. Binnen 2 werkdagen ontvangt je de offerte per mail.

Word jij onze volgende partner?

Samen staan we sterk.

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’. Een quote die vaak wordt genoemd in onze organisatie. We zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om met verschillende soorten bedrijven samen te werken. Om zo een situatie te creëren waar beide partijen van kunnen profiteren. Of het nu gaat om kennis en bedrijfsmiddelen delen, producten afnemen, cursussen geven of simpel gezegd even sparren, wanneer je een partner bent van Yourcave speel je een vitale rol in onze organisatie en gestelde doelen.

Verkoop jij producten via een eigen kanaal, maar wil je graag meer mensen bereiken? Of geloof je dat jouw business ons verder kan helpen en zie je een mooie samenwerking? Dan neemt Yourcave graag contact met jou op.

Stuur een mailtje naar: info@yourcave.nl. Zodra het mailtje is ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact op en bespreken we de mogelijkheden.

Yourcave zakelijke presentatie
Scroll naar top