Yourcave Ventures

'Where ideas come to live'

Wat is Yourcave Ventures?

Yourcave Ventures is een verzameling van ondernemingen die het verschil willen maken. Elk op hun eigen manier, maar met dezelfde vooruitstrevende visie op de toekomst. Zo worden maatschappelijke vraagstukken benaderd om startups te creëeren die een impact gaan maken op de wereld. Maar ook ondernemingen die vol passie durven in te spelen op de vraag en ontwikkelingen in de markt, maken deel uit van ons portfolio. Met het oog op duurzaamheid, innovatie en ultieme klantgerichtheid zorgen we ervoor dat onze ondernemingen altijd de juiste koers varen. De oprichters Dennis Verbaandert en Luc de Koning zijn met hun liefde voor het ondernemerschap de trotse kapiteins van dit schip.

Wat heb jij hieraan als klant?

Doordat kennis, bedrijfsmiddelen en netwerken worden gedeeld kunnen we als onderneming onszelf 10 stappen voor blijven. Zo kunnen we scherpere prijzen aanbieden, innovaties sneller doorvoeren en ons assortiment vaker uitbreiden. Allemaal voor een betere klantervaring en kleinere ecologische voetafdruk.

Bedrijven portfolio

Ondernemingen die het verschil maken.

- Essentials voor backpackers, hikers & roadtripers -

Desktop logo transparant_Tekengebied 1

YOURCAVE

- De plek voor al jouw mancave essentials & musthaves -

Liever geen pre-order plaatsen?

Geen probleem! Laat jouw emailadres achter en ontvang een seintje wanneer het samengestelde product beschikbaar is.
Over NewLoft
Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…
Hoe wordt dit artikel geleverd?
Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij gelijk aan de slag! We controleren alles en verzamelen jouw producten. Wanneer alles in orde is en de producten uit ons magazijn zijn verzameld gaat de bezorging in werking. Nadat je besteld hebt ontvang je zo snel mogelijk een Track & Trace code via het opgegeven mailadres. Deze Track & Trace code geeft de meest actuele bezorgtijd aan en toont eventuele wijzigingen in de levering.

De producten worden geleverd door één van onze partners DHL, PostNL of OffsizeParcel. Welke partner de levering verzorgd is afhankelijk van het type artikel.