Wooninspiratie

Een wereld vol verhalen.

Welkom op ons grote inspiratie platform. Een plek waar verhalen tot leven komen, de laatste trends de ronde doen en handleidingen je vertellen hoe jouw nieuwe geluidsinstallatie werkt. 

Johan's
budgethelper

Shop binnen jouw eigen budget.

Interieuradvies van experts

Soms wordt het even teveel en zit je met de handen in het haar. Bij Yourcave staat ontspanning centraal. We creëren immers ruimtes waar jij je even kan terugtrekken en helemaal tot jezelf kan komen. We zijn daarom samenwerkingen aangegaan met echte interieurspecialisten. Zo krijg je advies op maat en de mogelijkheid om iemand mee te laten kijken naar jouw inrichting. En het mooiste van alles… Het is helemaal gratis. 

Inspiratie, woontrends & tips

Het inrichten van een ruimte kan aardig wat kopzorgen met zich meebrengen. Waar begin je en voor welke stijl wil je gaan? Het zijn vragen die we vaak voorbij horen komen. Om je een eindje op weg te helpen hebben we een compleet inspiratieplatform opgezet. Je vindt hier de laatste woontrends, belangrijke tips en galarijen aan inspiratie. Neem is een kijkje bij de woonruimtes van anderen. Wellicht zit er ook iets voor jouw ruimte tussen.

Productinstallatie en handleidingen

Leuk en aardig die technische snufjes maar krijg ze maar is aan de praat. Eenmaal in gebruik kan er van alles uitvallen of niet meer goed werken. Voor je het weet staat jouw mini-fridge of wijnkoeler stil en ligt jouw drank warm te worden. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Onze productspecialisten hebben daarom alle handleidingen en adviezen op 1 plek gezet. 

Hulp bij cadeaus zoeken

Het vinden van een bijzonder cadeau blijft een lastige zoektocht. Onze productspecialisten herkenden dit probleem en zochten land en stad af naar de perfecte oplossing. Een online hulpgids die aan de hand van eigenschappen jou helpt zoeken naar het perfecte cadeau.

Liever geen pre-order plaatsen?

Geen probleem! Laat jouw emailadres achter en ontvang een seintje wanneer het samengestelde product beschikbaar is.
Over NewLoft
Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…
Hoe wordt dit artikel geleverd?
Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij gelijk aan de slag! We controleren alles en verzamelen jouw producten. Wanneer alles in orde is en de producten uit ons magazijn zijn verzameld gaat de bezorging in werking. Nadat je besteld hebt ontvang je zo snel mogelijk een Track & Trace code via het opgegeven mailadres. Deze Track & Trace code geeft de meest actuele bezorgtijd aan en toont eventuele wijzigingen in de levering.

De producten worden geleverd door één van onze partners DHL, PostNL of OffsizeParcel. Welke partner de levering verzorgd is afhankelijk van het type artikel.