Privacybeleid van YourCave

Jouw gegevens, onze zorg.

Yourcave, gevestigd aan Zierikzeestraat 59 Tilburg 5036XH, is aansprakelijk voor de verwerking van personalia zoals weergegeven in deze Privacy Policy. Deze Privacy Policy is op 27 oktober 2020 geschreven.

Hoofdstuk 1. Gegevens die wij gebruiken en verwerken:

Yourcave gebruikt jouw gegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons levert. Hieronder vindt je een opsomming van alle persoonsgegevens die wij gebruiken:

· Voor- en achternaam
· Adresgegevens
· Telefoonnummer
· E-mailadres
· IP-adres
· Locatiegegevens
· Gegevens over jouw activiteiten op onze website
· Internetbrowser en apparaat type
· Bankrekeningnummer

Hoofdstuk 2. Bijzondere en/of gevoelige gegevens die wij gebruiken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verwerken over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij zij permissie hebben van ouders of voogd(en). We kunnen echter niet natrekken of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij adviseren ouders dan ook betrokken te zijn bij de online bezigheden van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld wordt zonder ouderlijke permissie. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via support@yourcave.nl, dan verwijderen wij deze informatie zo snel mogelijk.

Hoofdstuk 3. Doelen en op welke grond grondslag wij persoonsgegevens gebruiken:

Yourcave gebruikt jouw gegevens voor de volgende doelen:

• Het afhandelen van jouw bestelling.
• Het verzenden van onze nieuwsbrief of reclamefolder.
• Je te bellen indien dit nodig is voor een bestelling.
• Je te informeren bij nieuwe producten en diensten.
• Je de mogelijkheid bieden om een account aan te maken.
• Om producten bij jou af te leveren.
• Yourcave analyseert jouw gedrag op onze website om daarmee de website te optimaliseren en het assortiment van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
• Yourcave verwerkt ook gegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoofdstuk 4. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Yourcave bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens. Dit is een indicatie, Yourcave zal nooit jouw gegevens langer bewaren dan nodig:

• Persoonsgegevens: 5 jaar
• Woongegevens: 5 jaar
• Telefoonnummer: 2 jaar
• E-mail: 5 jaar
• IP-adres: 2 jaar
• Internetbrowser en apparaat type: 1 jaar
• Bankrekeningnummer: 2 jaar

Hoofdstuk 5. Delen van persoonsgegevens aan derden:

Yourcave deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Daarnaast verstrekt Yourcave jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Hoofdstuk 6. Cookies en dergelijke:

Yourcave gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Yourcave gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen worden opgeslagen. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Hoofdstuk 7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf zien bij “Account”. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens door Yourcave. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wil je gebruik maken van jouw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een verzoek naar onze mail: support@yourcave.nl.

Het is wettelijk mogelijk om persoonsgegevens te wijzigen of zelfs te verwijderen. Dit heet in de wet AVG ‘recht op verzet’. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Yourcave zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren. Yourcave wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoofdstuk 8. Hoe wij persoonsgegevens beschermen:

Yourcave neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support@yourcave.nl.

 

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op. We staan je graag te woord!

Scroll naar top