- Retourneren binnen 30 dagen -
  - Gratis verzending, boven 35 euro -
  - Gratis verzending, boven 35 euro -

Over ons

Een verhaal waar we trots op zijn.

Even voorstellen, wie zijn wij?

Yourcave, zoals onze naam al zo mooi zegt, kan je bij ons terecht voor alles wat er in een mancave te vinden is. Van bar accessoires tot interieur, van gadgets tot drankspellen en van verlichting tot speakers. Alles wat je nodig hebt om een unieke en spraakmakende mancave te realiseren. Een mancave heeft voor iedereen een andere betekenis en komt in vele vormen. Een plek waar je jezelf even kan afsluiten van de drukke wereld om ons heen.

Yourcave is in het leven geroepen om iedereen de kans te geven zijn eigen bijzondere mancave te bouwen. Iedere dag wordt stad en land afgezocht naar de meest prachtige producten, zodat we het assortiment zo compleet mogelijk kunnen maken. Onze blogposts en klantenservice zorgen voor handige tips, inspirerende adviezen en beantwoorden jouw meest prangende vragen. De webshop van Yourcave is zo ingericht dat jij razendsnel kan bestellen. Want waar de eerste stenen van jouw mancave worden gelegd….staat Yourcave aan je zijde…

Mensen verwonderen, daar worden wij blij van!

Waarom Yourcave?

Een paar feitjes.

✔ Compleet assortiment, eerlijke prijzen

✔ Klantgerichte aanpak, jij staat centraal

✔ Gratis verzending, vanaf 35 euro

✔ 30 dagen bedenktijd

✔ Een team met het oog op de toekomst

De gedachte achter Yourcave...

Een plek waar men kan ontsnappen aan de sleur en drukte van het dagelijkse leven. Een plek waar men samenkomt, oude herinneringen ophaalt en de meest bijzondere verhalen deelt. Een plek waar hobby’s tot leven komen, films in glorie worden bekeken op het grote doek en elk potje Fifa of poolen tot het einde spannend blijft. Een plek waar tafeltennis met ongelofelijke snelheden de kamer doorgaat en waar inrichting jouw mancave kan maken of breken. Het is de plek waar we met trots over vertellen en waar we onze eigen regels bepalen. Hier voelen we ons thuis en kunnen we daadwerkelijk tot rust komen. 

Het is de enige plek in de wereld waar jouw levensverhaal in elk detail wordt beademd en waar hangen aan je eigen tap een droom is die uitkomt. Een plek waar de rest er even niet toe doet, waar bands worden gevormd en de gaafste drumstellen hun intrede doen. Een plek waar karaoke geen schaamte kent en waar achter elke poster op de muur een verhaal schuilt. Wat voor soort mancave je ook hebt, wij zijn er om deze plekken te realiseren en jouw droom uit te laten komen, jouw eigen stekkie!

Het fundamentele idee achter deze gedachte wijde de geboorte in van Yourcave. 

Waar wij voor staan

Onze diepste kernwaarden.

Oprecht

Niet om de zaken heendraaien maar doen wat er gezegd en beloofd wordt. Bij Yourcave staat eerlijkheid hoog in het vaandel.

Klantgericht

De klant is koning en staat centraal in alle processen. Bij Yourcave is deze regel de fundering van alles wat we doen.

Toekomstgericht

Met één been al in de toekomst kijken we constant mijlen vooruit. Zo zorgen we ervoor dat Yourcave altijd meegaat met de tijd.

Authenticiteit

Bij Yourcave nemen we beslissingen vanuit onze belangrijkste drijfveren. Zo zijn we in staat onszelf zoveel mogelijk te onderscheiden.

Innovatief

Als organisatie zijn we altijd opzoek naar mogelijkheden om onze cultuur en activiteiten te optimaliseren middels nieuwe technieken.

Creating places you can be proud of

De fundering van alles wat we doen

5 verschillende kernwaarden vormen een ijzersterke basis voor de toekomst. Het is het karakter achter Yourcave’s gezicht.

Waar willen we heen

Yourcave over 10 jaar.

Waar we heilig in geloven

Als organisatie geloven we door alles net even anders te doen, we het verschil kunnen maken voor onze klanten, partners en leveranciers. De kracht van Yourcave wordt voortgestuwd door mensen die het iedere dag beter willen doen. Zo creëren we een onderneming die verder gaat, waar andere stoppen en wiens visie kraakhelder blijft. Want in alles wat we doen geloven we heilig dat we ‘s werelds grootste mancave platform kunnen worden. Maak jij deel uit van onze reis?

Waarom we het doen

‘We believe that everybody should have the oppertunity to create there own unique place, where we can do the things we love the most’

Een vooruitstrevende visie

Jezelf als organisatie constant 10 stappen voor blijven. Een regel die van grootte waarde is voor Yourcave. Beslissingen worden heroverwogen, processen geoptimaliseerd en de beste producten uitgezocht. Om meer mensen te kunnen bereiken, kijken we al 10 jaar vooruit.

Een toekomst waar Yourcave is uitgegroeid tot een ware community. Waar doormiddel van showrooms met QR-codes en een eigen café een nieuwe vorm van klantbeleving is gecreërd. Een internationale webshop vol verhalen, bijzondere producten en VR mogelijkheden en de Yourcave app je in staat stelt om online jouw mancave samen te stellen. Het is een toekomst waar we iedere dag naar streven en welke we met alle liefde delen…..

- Zoals het ooit begon -

De oprichters achter ons succes.

Een verhaal uit duizenden.

”A company is as extraordinary as it’s people”, een spreekwoord die in het DNA van Yourcave is geworteld. Onze kijk op het leven, de intense passie voor ondernemen en de wijze waarop we dingen aanpakken heeft Yourcave gemaakt tot wat het nu is. Bij alles wat we doen houden we in gedachte waarom we het doen, zodat we nooit afwijken van onze kernwaarden. De kracht die wij putten uit elke mijlpaal, nieuwe inzichten en tevreden klanten zorgt voor een onbreekbare focus om het elke dag beter te doen. Door onze totaal verschillende karakters en talenten hebben we een enorm veelzijdig team kunnen samenstellen. Een team waar we meer dan trots op zijn. Ze noemen ons ook wel Yin & Yang….. 
Mede-eigenaar Yourcave Luc de Koning

LUC DE KONING

CO-FOUNDER / EIGENAAR

En natuurlijk de rest van ons fantastische team…

DENNIS VERBAANDERT

CO-FOUNDER / EIGENAAR

En natuurlijk de rest van ons fantastische team...

Een verhaal uit duizenden.

”A company is as extraordinary as it’s people”, een spreekwoord die in het DNA van Yourcave is geworteld. Onze kijk op het leven, de intense passie voor ondernemen en de wijze waarop we dingen aanpakken heeft Yourcave gemaakt tot wat het nu is. Bij alles wat we doen houden we in gedachte waarom we het doen, zodat we nooit afwijken van onze kernwaarden. De kracht die wij putten uit elke mijlpaal, nieuwe inzichten en tevreden klanten zorgt voor een onbreekbare focus om het elke dag beter te doen. Door onze totaal verschillende karakters en talenten hebben we een enorm veelzijdig team kunnen samenstellen. Een team waar we meer dan trots op zijn. Ze noemen ons ook wel Yin & Yang….. 

Liever geen pre-order plaatsen?

Geen probleem! Laat jouw emailadres achter en ontvang een seintje wanneer het samengestelde product beschikbaar is.
Over NewLoft
Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…
Hoe wordt dit artikel geleverd?
Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij gelijk aan de slag! We controleren alles en verzamelen jouw producten. Wanneer alles in orde is en de producten uit ons magazijn zijn verzameld gaat de bezorging in werking. Nadat je besteld hebt ontvang je zo snel mogelijk een Track & Trace code via het opgegeven mailadres. Deze Track & Trace code geeft de meest actuele bezorgtijd aan en toont eventuele wijzigingen in de levering.

De producten worden geleverd door één van onze partners DHL, PostNL of OffsizeParcel. Welke partner de levering verzorgd is afhankelijk van het type artikel.