Ontdek ons assortiment

Producten van de bovenste plank.

Bij het inrichten van jouw favoriete plek in huis komen veel verschillende dingen kijken. Hoe ga je jouw ruimte verlichten of hoe ga je jouw eigen bar aanvullen? Kies je voor een high-tech mancave of creëer je jouw eigen thuisbioscoop en privé café? Waar je ook voor kiest en wat je ook nodig hebt. Met het uitgebreide assortiment van Yourcave hoef je niet meer verder te zoeken.

Bekijk alle producten

Alles wat je maar kan wensen.

Geen zin om door de webshop te scrollen en klikken? Geen probleem, we hebben alles op een rijtje gezet. Een verzameling van al onze producten.  Gebruik de filter om sneller te kunnen zoeken en jouw mancave aan te vullen met de meest populaire producten.

Resultaat 1–16 van de 133 resultaten wordt getoond

Scroll naar top

Over NewLoft

Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…

Levermoment kiezen?

Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht. Wij zorgen er dan voor dat de meubels netjes in huis staan op jouw gewenste leverdatum.