Meet Johan

Onze rots in de branding.

Wie is Johan?

Je hebt het jezelf vast wel is afgevraagd. Wie is toch dat vrolijke ventje op onze webshop? Maak kennis met Johan. Het trotse lid van onze Yourcave familie en expert op het gebied van mancaves. Johan is de belichaming van onze ultieme klant en is in het leven geroepen om jou als het ware door onze webshop te begeleiden. Zo houden we het luchtig en maken we van online bestellen een waar feestje.

Aangezien Johan een belangrijk onderdeel is geworden van Yourcave, vinden wij het wel zo netjes om onze beste ambassadeur even voor te stellen.

Zijn eigen mancave

Er is geen plek ter wereld waar Johan zo tot rust komt als in zijn eigen mancave. Even je hoofd leegmaken en werkelijk ontspannen. Het is een plek geworden waar hij met veel trots over kan vertellen. Achter zijn eigen bar het perfecte biertje tappen en de mooiste films kijken in zijn thuisbioscoop is een droom die uitkomt. 

Onze meest loyale klant

We zien Johan regelmatig terug bij Yourcave en denken altijd mee met nieuwe ideëen. Zo hebben we de complete inrichting samen bedacht en gerealiseerd.

Een goudeerlijk karakter

Johan is een enorme sociale en sympathieke persoonlijkheid. Iemand die altijd voor je klaar staat en waarmee je de meest gezellige avonden beleeft. Johan wordt onder andere gesierd door zijn goudeerlijke persoonlijkheid. Hij zegt waar het op staat. Familie en vrienden spelen een belangrijke rol in zijn leven. Door zoveel mogelijk herinneringen te maken wil Johan alles uit het leven halen.

Hulp bieden als echte expert

Door de jaren heen is Johan een échte expert geworden op het gebied van mancaves. Van eigen bar tot thuisbioscoop en complete muziekstudio’s aan huis. Zijn eigen stekkie is uitgegroeid tot een heus paradijs. Johan is dan ook het gezicht van onze klantenservice en beantwoord jouw meest prangende vragen. Zijn kennis en ervaring komt goed van pas.

Opzoek naar inspiratie

Johan houdt van gemak en voor hem moet online bestellen niet te moeilijk zijn. Hij doet graag inspiratie op via social media en zoekt stad en land af voor de meest unieke producten. Online shoppen moet voor hem een beleving zijn, net zoals zijn mancave.

Oprechte adviseur

Johan houdt ons scherp en geeft aan als iets niet goed genoeg is. Hij zorgt ervoor dat jij als klant niets tekort komt en dat onze producten uitvoerig worden getest.

Scroll naar top