Good4Fun

Het perfecte cadeau.

Wat is Good4Fun?

Good4Fun is een interactieve giftcard welke de afgelopen 15 jaar de nodige knowhow heeft opgedaan. De Good4fun giftcard is zowel fysiek als online beschikbaar en staat bekend om zijn hoge fungehalte. Van racen in een Ferrari tot de avond doorbrengen in jouw zelfgebouwde droomruimte. Gebruik de giftcard om jezelf te verwennen of geef hem cadeau aan iemand die het verdiend. De Good4Fun giftcard kan worden besteed in de webshop van Yourcave. 

Waar kan ik deze giftcard bestellen?

De Good4fun giftcard is een partner van Yourcave en tot heden niet via onze webshop te bestellen. Je kunt de giftcard online bestellen via deze link. Daarnaast is de Good4Fun giftcard beschikbaar bij bekende boekhandels, supermarkten en tabak- & gemakswinkels.

Veelgestelde vragen

Een cadeaukaart inwisselen kan al in 5 stappen:

  1. Plaats een artikel in je winkelwagentje
  2. Ga verder met je bestelling
  3. Kies de betaalmethode ‘Cadeaubon’ in het besteloverzicht
  4. Voeg bij ‘Code invoeren’ je cadeaukaartnummer in
  5. Indien er een pincode op de cadeaukaart vermeld staat, dien je deze bij deze stap toe te voegen
  6. Rond je bestelling af. Je ziet vanzelf welk bedrag je eventueel moet bijbetalen

Het saldo van je Good4Fun cadeaukaart kun je controleren via de online saldochecker. De benodigde gegevens staan vermeld op jouw online of fysieke cadeaubon. 

Nee hoor, dat is helemaal niet nodig. Het bedrag dat overblijft staat automatisch geregistreerd op je giftcard. Je kan ervoor kiezen om dit op een later moment uit te geven. Controleer van te voren welk bedrag nog resterend is op jouw giftcard. Dit kan via de online saldochecker.

Dat is helaas niet mogelijk. Zodra de bestelling is afgerond, kun je die niet meer betalen met de giftcard.

Jazeker. Je kunt naast de betaling met de giftcard het resterende bedrag bijbetalen.

Dat is vervelend. Om dit zo snel mogelijk op te lossen willen we je vragen even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze technische specialisten zullen er even naar kijken.

Liever geen pre-order plaatsen?

Geen probleem! Laat jouw emailadres achter en ontvang een seintje wanneer het samengestelde product beschikbaar is.
Over NewLoft
Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…
Hoe wordt dit artikel geleverd?
Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij gelijk aan de slag! We controleren alles en verzamelen jouw producten. Wanneer alles in orde is en de producten uit ons magazijn zijn verzameld gaat de bezorging in werking. Nadat je besteld hebt ontvang je zo snel mogelijk een Track & Trace code via het opgegeven mailadres. Deze Track & Trace code geeft de meest actuele bezorgtijd aan en toont eventuele wijzigingen in de levering.

De producten worden geleverd door één van onze partners DHL, PostNL of OffsizeParcel. Welke partner de levering verzorgd is afhankelijk van het type artikel.