Good4Fun

Het perfecte cadeau.

Wat is Good4Fun?

Good4Fun is een interactieve giftcard welke de afgelopen 15 jaar de nodige knowhow heeft opgedaan. De Good4fun giftcard is zowel fysiek als online beschikbaar en staat bekend om zijn hoge fungehalte. Van racen in een Ferrari tot de avond doorbrengen in jouw zelfgebouwde mancave. Gebruik de giftcard om jezelf te verwennen of geef hem cadeau aan iemand die het verdiend. De Good4Fun giftcard kan worden besteed in de webshop van Yourcave. 

Waar kan ik deze giftcard bestellen?

De Good4fun giftcard is een partner van Yourcave en tot heden niet via onze webshop te bestellen. Je kunt de giftcard online bestellen via deze link. Daarnaast is de Good4Fun giftcard beschikbaar bij bekende boekhandels, supermarkten en tabak- & gemakswinkels.

Veelgestelde vragen

Een cadeaukaart inwisselen kan al in 5 stappen:

  1. Plaats een artikel in je winkelwagentje
  2. Ga verder met je bestelling
  3. Kies de betaalmethode ‘Cadeaubon’ in het besteloverzicht
  4. Voeg bij ‘Code invoeren’ je cadeaukaartnummer in
  5. Indien er een pincode op de cadeaukaart vermeld staat, dien je deze bij deze stap toe te voegen
  6. Rond je bestelling af. Je ziet vanzelf welk bedrag je eventueel moet bijbetalen

Het saldo van je Good4Fun cadeaukaart kun je controleren via de online saldochecker. De benodigde gegevens staan vermeld op jouw online of fysieke cadeaubon. 

Nee hoor, dat is helemaal niet nodig. Het bedrag dat overblijft staat automatisch geregistreerd op je giftcard. Je kan ervoor kiezen om dit op een later moment uit te geven. Controleer van te voren welk bedrag nog resterend is op jouw giftcard. Dit kan via de online saldochecker.

Dat is helaas niet mogelijk. Zodra de bestelling is afgerond, kun je die niet meer betalen met de giftcard.

Jazeker. Je kunt naast de betaling met de giftcard het resterende bedrag bijbetalen.

Dat is vervelend. Om dit zo snel mogelijk op te lossen willen we je vragen even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze technische specialisten zullen er even naar kijken.

Scroll naar top