Onze corona maatregelen

Voor jouw veiligheid.

Het zijn lastige tijden, welke meer van ons vragen dan ooit tevoren. Het Corona Virus (COVID-19) raakt ons allemaal. Als organisatie en werkgever zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die we moeten nemen. Ook Yourcave heeft de nodige maatregelen doorgevoerd om zorg te dragen voor onze partners, werknemers en klanten. Zowel bij het inpakken en verzenden van onze artikelen als bij het contact in onze werkomgeving.
Want jouw veiligheid is altijd onze prioriteit!

Strenge afspraken met leveranciers

Bij het afnemen van onze producten stellen we strenge eisen aan onze leveranciers. Op basis van veiligheid, hygiene en contactpunten worden leveringen constant beoordeeld. Zo zijn we er zeker van dat een product zo min mogelijk in aanraking komt met eventuele risico’s.

– Contactpunten zijn drastisch verminderd
– Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over veiligheid en hygiene
– We hebben een duidelijk beeld van de werkomgeving bij onze leveranciers.

Een digitale werkomgeving

Het vermijden van zoveel mogelijk contactpunten heeft ervoor gezorgd dat vrijwel onze gehele werkomgeving digitaal wordt voorgezet. Mocht fysiek contact af en toe onvermijdelijk zijn, zal ten alle tijde de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Zo is onze gezamelijke werkplek ingericht op de 1.5 meter en zijn desinfectiemiddelen altijd aanwezig.

– Thuiswerken is de nieuwe norm binnen Yourcave
– Fysieke afspraken worden digitaal voortgezet
– Veel communicatie gaat via videobellen of online kanalen
– Geplande innovaties voor de toekomst worden nu al in gang gezet

Jouw bestellingen & een veilige levering

Bij het verwerken en leveren van bestellingen komen veel processen kijken. Om de klantbeleving en onze kwaliteit van leveren zo min mogelijk aan te tasten, zijn we opnieuw gaan kijken naar de invulling hiervan. Hierbij hebben we constant in gedachte genomen, hoe we jou als klant zo min mogelijk kunnen laten merken van nodige richtlijnen op onze bedrijfsvoering. 

– Handtekeningen worden op dit moment vermeden
– Bij het verwerken van retouren worden de richtlijnen nadrukkelijk in acht genomen
– Onze bezorgservice is op de hoogte van ons strenge beleid en genomen maatregelen

Door de strenge maatregelen van de lokale autoriteiten kan jouw bestelling wat vertraging oplopen. Dit is helaas in deze tijden niet te voorkomen. Onze klantenservice staat altijd klaar om jouw vragen hierover te beantwoorden.

Scroll naar top

Over NewLoft

Bij NewLoft brengen we ode aan de oorsprong van industriële interieurs. Meubels ontworpen naar absolute perfectie, gebouwd op de beste materialen en getest door ware experts. De rauwheid en eenvoud ervan, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit en contrasterende tinten van de staal-houtcombinatie brachten ons tot deze unieke industriële collecties. We wilden iets maken zonder compromissen, zonder na te denken over hoe we konden bezuinigen om kosten te besparen. We hebben iets heel bijzonders gemaakt, en dat is waar industrieel design om draait. De gebruikte materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk meubelstuk speciaal aanvoelt. Het vormt de basis van NewLoft en wordt vertaald in alles wat we doen. Een plek waar massieve materialen, lederen details, gigantische lampen en stalen constructies ons doen denken aan de authentieke New Yorkse Lofts. Dit is industrieel zoals het ooit bedoeld was…

Levermoment kiezen?

Ga je binnenkort verhuizen en wil je de producten op een specifieke leverdatum geleverd hebben? Geen probleem, laat het ons even weten via de bestelnotities in het betaaloverzicht. Wij zorgen er dan voor dat de meubels netjes in huis staan op jouw gewenste leverdatum.